У Києві та низці областей оголосили повітряну тривогу через дрони, працює ППО

Читать на русском
Загроза ударів російських БпЛА виникла на Київщині, Сумщині, Черкащині, Чернігівщині, Кіровоградщині, Полтавщині та у Києві.
alerts.in.ua/

Сьогодні вночі, 12 липня у Києві, а також низці північних та центральних областей України оголосили повітряну тривогу через загрозу ударів російських БпЛА.

Про це повідомляють Повітряні Сили ЗСУ та мапа повітряних тривог.

«Можливе поширення тривог за вектором переміщення ударних БпЛА. У разі оголошення повітряної тривоги у вашій області – прямуйте в укриття!», – зазначають в Повітряних силах.

Станом на 01:15 загроза ударів російських БпЛА виникла на Київщині, Сумщині, Черкащині, Чернігівщині, Кіровоградщині, Полтавщині та у Києві.

«Повітряна тривога триває! В області, на підступах до Києва працює ППО. Перебувайте в укриттях до відбою повітряної тривоги!», - йдеться у повідомленні КМВА.

При цьому, о 02:15 тривога поширилась на Вінницьку область. ПС ЗСУ попереджають про загрозу застосування ворогом ударних безпілотників.

А о 02:25 дрони були помічені вже на території Кіровоградщини.

Нагадаємо, минулої ночі під час повітряної тривоги на Одещині пролунали вибухи. У Києві та області працювала ППО. Всього було задіяно 28 дронів-камікадзе.

Раніше міністр оборони Олексій Резніков заявив, що завдання щодо захисту неба в Києві вже майже вирішене, на черзі – посилення ППО у п'яти містах України.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: