Атака по Україні: на Одещині пролунали вибухи, у Києві працює ППО

Читать на русском
Моніторингові пабліки повідомили, що столиці загрожують безпілотники, що рухаються з півдня. Відомо також про роботу ППО в Одеській області.
Ілюстративне фотоGetty Images

Вночі 11 липня після оголошення повітряної тривоги в Одеській області пролунали вибухи. Також повітряна тривога була оголошена в Києві та області через загрозу ворожої атаки за допомогою ударних дронів. Працювала ППО.

Про це повідомляють місцеві Телеграм-канали.

Як відомо, приблизно о 3:00 в Одеському районі було чутно вибухи.

Згодом «Суспільне» у Телеграмі повідомило про повторні вибухи в Одеському районі.

«Думська» зазначила, що пролунало кілька вибухів. І додала, що в області працює ППО.

О 03:36 «Думська» повідомила про повторні вибухи і роботу ППО в Одеській області.

О 4:10 в Одеській області оголосили відбій повітряної тривоги.

При цьому, близько 4:25 у Києві оголосили повітряну тривогу. Моніторингові пабліки повідомили, що столиці загрожують безпілотники, що рухаються з півдня.

«В області небезпека застосування ворожих БпЛА. Сили протиповітряної оборони вже працюють. Ні в якому разі не знімайте роботу наших захисників та не викладайте в мережу», - йдеться у повідомленні Київської ОВА.

Станом на 4:45 відомо, що на Київщині, на підступах до столиці працює ППО.

Нагадаємо, що у ніч на 10 липня російські війська вдарили по об'єкту інфраструктури в Миколаєві, ймовірно, ракетою «Іскандер-М».

Також рятувальники завершили пошукові роботи на місці вчорашнього авіаудару по Оріхову Запорізької області. Жертвами обстрілу стали 7 людей.

В ніч на суботу, 8 липня, російські окупанти вдались до атаки України іранськими дронами типу Шахед. Силам ППО вдалося збити п’ять повітряних цілей.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: