Росіяни готуються до можливих бойових дій у Криму: в Міноборони розповіли, як саме

Читать на русском
Російські військові готуються до можливих бойових дій на території окупованого Криму, будуючи додаткові оборонні споруди.
Getty Image

Російські військові готуються до можливих бойових дій на території окупованого Криму, будуючи додаткові оборонні споруди.

Про це повідомляє у Telegram Military Media Center.

«У Криму все почалося, там і закінчиться»: коли і як Україна може звільнити півострівЯк Україна може повернути окупований Крим, у які терміни та як може виглядати можлива військова операція – усі прогнози.

Відомо, що з метою відбиття потенційного наступу, окупаційні війська росії проводять фортифікацію місцевості у північній, західній та східній частинах півострова. В Міноборони додають, що також відбувається посилення захисту Кримських перешийків.

Тим часом в Азовському та Чорному морях російські війська зосереджені на недопущенні атак на свої кораблі та пункти базування флоту.

Раніше повідомляли, що російські окупаційні війська переправляють техніку з лівого берега Херсонщини до анексованого Криму. При цьому на окупованій території Лівобережжя посилилося мародерство.

Відзначимо, нещодавно президент Володимир Зеленський заявив, що війну з росією не буде закінчено, доки не буде звільнено півострів.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: