Нічна атака на Одещину: ракета влучила у складські приміщення

Читать на русском
Росіяни вночі 26 червня під прикриттям грози та потужного шторму направили з акваторії Чорного моря ракети типу Калібр та ударні дрони Шахед
Фотоколаж: 24 канал

Начальник Одеської військової адміністрації Олег Кіпер розповів деталі нічної атаки окупантів в ніч проти 26 червня. За його словами, росіяни під прикриттям грози і потужного шторму спрямували з акваторії Чорного моря ракети типу «Калібр» і ударні дрони «Шахед».

Зокрема, 2 «Калібри» і 4 дрони-камікадзе було збито над областю, а одна ракета влучила у складське приміщення в Одеському районі.

«Внаслідок збиття уламки дронів впали на відкриту територію, а вибуховими хвилями понівечено вікна в багатоквартирних будинках прибережної зони. Даних про постраждалих не надходило», - заявив керівник ОВА.

Нагадаємо, у ніч проти понеділка, 26 червня, росіяни атакували південь України дронами-камікадзе. Силами та засобами протиповітряної оборони повітряного командування «Південь» знищено дві крилаті ракети «Калібр» та 7 ударних БпЛА типу «шахед». Крім того, противник атакував з північного напрямку 4 безпілотними літальними апаратами невстановленого типу (імовірно ударні). Усі дрони знищено у зоні відповідальності повітряного командування «Центр».

Наразі російські війська зосереджують основні зусилля на Лиманському, Бахмутському та Мар'їнському напрямках – протягом доби там сталося 36 бойових зіткнень. Загалом окупанти намагалися наступати на п'яти напрямках.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: