Окупанти збільшили кількість ракетоносіїв у Чорному морі до трьох – ОК «Південь»

Читать на русском
Корабельне угруповання збільшено до дев'яти одиниць, і три ракетоносії продовжують бойове чергування. Загальний залп у такому випадку може сягати 16 Калібрів.

Армія країни-агресора збільшила кількість ракетоносіїв у Чорному морі до двох підводних та одного надводного носія «Калібрів». Їх загальний залп становить 16 ракет

Про це в ефірі загальнонаціонального телемарафону «Єдині новини» повідомила керівник об’єднаного пресцентру оперативного командування «Південь» Наталія Гуменюк.

«Ворог нарощує свою присутність у Чорному морі. Якщо в ніч ми входили з розумінням, що на бойовому чергуванні два підводних ракетоносії, споряджені вісьмома «Калібрами», то під ранок ворог додав ще один надводний ракетоносій. Тобто корабельне угруповання збільшено до дев'яти одиниць, і три ракетоносії продовжують бойове чергування. Загальний залп у такому випадку може сягати 16 «Калібрів», - повідомила Гуменюк.

Вона наголосила, що рівень ракетної загрози залишається надзвичайно високим.

Нагадаємо, що цієї ночі, 24 червня, російські війська атакували Україну ракетами та дронами-камікадзе. Обстріл проводився з різних напрямків.

У столиці уламки ракети потрапили у верхні поверхи багатоповерхівки, загинули люди. В Дніпрі удар припав на приватний сектор, внаслідок чого було зруйновано житлові будинки, є постраждалі.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: