Окупанти накопичують сили для масованого удару у Харківській області – глава ОВА

Читать на русском
Синєгубов також розповів, що рашисти активізували на Куп'янському напрямі діяльність своїх диверсійно-розвідувальних груп. Однак успіху це їм не принесло.
Фото: t.me/synegubov

Російська окупаційна армія накопичує свої підрозділи на Куп'янському напрямі для нанесення масованого удару по позиціях українських військ.

Про це повідомив голова обласної військової адміністрації Олег Синєгубов в ефірі телемарафону.

Від «денацифікації» України до «збереження росії»: як Кремль змінює цілі повномасштабного вторгненняЯк путін та його оточення змінюють цілі повномасштабного вторгнення в Україну – на інфографіці. Все починалося з демілітаризації та денацифікації, а тепер говорять про збереження росії.

«Ми зараз спостерігаємо, що справді є певна концентрація їхніх військ. Тобто йде накопичення для можливого більш масованого удару чи спроби прорвати наші сили тощо. Однак наші Збройні сили дають їм відсіч, все це бачать і, звичайно, вживають адекватних заходів», – заявив Синєгубов.

Він додав, що рашисти активізували на Куп'янському напрямі діяльність своїх диверсійно-розвідувальних груп. Однак успіху це їм не дало.

«Цей напрямок для них пріоритетний, оскільки він веде до Куп'янська-Вузлового, де є скупчення залізничних розв'язок. Вони не позбулися своїх болючих намірів щодо окупації населених пунктів Харківської області і справді намагаються обстрілювати наші Сили оборони», – сказав Синєгубов.

Нагадаємо, 19 червня заступник міністра оборони Ганна Маляр повідомила, що окупанти підтягнули резерви на сході країни та намагаються перехопити ініціативу у Сил оборони.

У ЗСУ уточнили, що головною атакувальною силою росіян на Лімано-Куп'янському напрямі є штурмові роти «Шторм Z». Зазначається, що рашисти повторюють на цьому напрямі практику, яку раніше використовували у районі Бахмута.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: