Нічна атака на Хмельниччину: від уламків ворожих дронів зайнялася пожежа

Читать на русском
Росіяни атакували вночі 21 червня Хмельницьку область. В будівлі в одній із громад через падіння уламків збитих ворожих дронів сталася пожежа.
Getty Image

Росіяни атакували вночі 21 червня Хмельницьку область. В будівлі в одній із громад через падіння уламків збитих ворожих дронів сталася пожежа.

Про це у Telegram повідомив в.о. голови Хмельницької ОВА Сергій Тюрін.

Повітряну тривогу на Хмельниччині оголосили 21 червня о 03:40. Вибухи ж пролунали близько 5 ранку. Відомо, що сили протиповітряної оборони знищили всі 6 безпілотників, які російські війська випустили по області.

«Уночі 21 червня ворог завдав удару з північного напрямку ударними дронами іранського виробництва Shahed-136/131. Усі дрони-камікадзе знищено силами та засобами Повітряних Сил на Хмельниччині», – йдеться у повідомленні.

Згодом стало відомо, що уламки впали на гараж та господарчу будівлю в одній з громад області. Постраждалих та загиблих немає. На місці працюють усі відповідні служби, підрозділи ДСНС вже ліквідували займання.

Нагадаємо, повітряні тривоги були оголошені в деяких областях України в ніч проти 21 червня через фіксацію групи ворожих ударних безпілотників типу «Shahed», а також через ракетну загрозу.

Варто додати, що минулої ночі сили протиповітряної оборони знищили 32 із 35 запущених росією дронів. Основним напрямом атаки була Київська область.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: