Росіяни обстріляли Костянтинівку на Донбасі, поранено дев'ятирічну дитину

Читать на русском
Внаслідок влучання снарядів по приватному сектору зазнала поранень 9-річна дівчинка. Також до лікарні з осколковим пораненням ноги потрапила жінка 57 років.
Ілюстративне фото

Сьогодні, 17 червня, у Костянтинівці Донецької області внаслідок російського обстрілу зі ствольної артилерії поранено дев’ятирічну дитину та жінку.

Про це Офіс генерального прокурора повідомляє у Телеграмі.

За процесуального керівництва Донецької обласної прокуратури розпочато досудове розслідування за фактом порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 Кримінального кодексу України).

Згідно з даними слідства, 17 червня, близько 10:20, війська країни-агресора здійснили чергову атаку на місто Костянтинівку.

«Внаслідок влучання снарядів по приватному сектору зазнала поранень 9-річна дівчинка. У неї діагностовано закриті травми грудної клітини і живота, відкритий перелом плеча, рвані рани ніг і множинні садна тіла», - йдеться у повідомленні.

Також до лікарні з осколковим пораненням ноги потрапила жінка 57 років. Наразі стан постраждалих оцінюють як стабільний.

В результаті обстрілів у місті пошкоджено 11 житлових будинків, а також гаражне приміщення, автомобіль, газопровід та електромережі.

За попередніми даними, населений пункт обстріляли зі ствольної артилерії.

Нагадаємо, що російська окупаційна армія обстріляла прифронтові населені пункти Донецької області. Внаслідок атак загарбників загинула людина.

Також сьогодні протитанкова керована ракета росіян влучила у цивільний автомобіль, який рухався у напрямку села Гур‘їв Козачок на Харківщині. За попередніми даними, в автівці знаходилися чотири людини, які загинули на місці.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: