Російські окупанти обстріляли Харківщину, загинули цивільні

Читать на русском
Окупанти у суботу, 17 червня, обстріляли село Гур‘їв Козачок, що в Богодухівському районі Харківської області.
Олег Синєгубов

Окупанти у суботу, 17 червня, обстріляли село Гур‘їв Козачок, що в Богодухівському районі Харківської області.

Про це у Telegram повідомив начальник Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.

Сьогодні, 17 червня, стало відомо, що протитанкова керована ракета росіян влучила у цивільний автомобіль, який рухався у напрямку села. За попередніми даними, в автівці знаходилися чотири людини, які загинули на місці.

«Деталі встановлюються. Це черговий терор росіян проти мирного населення», – додав Синєгубов.

Також внаслідок ворожих обстрілів росіян поранення отримав ще один житель області.

«У смт Дворічна Куп'янського району отримав поранення 36-річний цивільний чоловік. На місцях подій працювали слідчо-оперативні групи, експерти та вибухотехніки. Слідчі відкрили кримінальні провадження за ст. 438 (порушення законів та звичаїв війни) Кримінального кодексу України», – розповіли у поліції Харківської області.

Крім цього, внаслідок обстрілів у селі Козача Лопань ворожою атакою пошкоджено приватний будинок та господарчі споруди. А у місті Куп'янськ пошкоджені житлові будинки і гараж.

Нагадаємо, російська окупаційна армія обстріляла прифронтові населені пункти Донецької області. Внаслідок атак загарбників загинула людина.

Також писали, що внаслідок обстрілів росіянами Херсонської області у п’ятницю, 16 червня, дві людини загинули, ще 25 - поранені. Загалом по області ворог випустив 314 снарядів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: