В тимчасово окупованому Сімферополі пролунали вибухи

Читать на русском
Зранку у суботу, 10 червня, в тимчасово захопленому росіянами Криму пролунали потужні вибухи. Окупанти стверджують про роботу ППО.
Укрінформ

Зранку у суботу, 10 червня, в тимчасово захопленому росіянами Криму пролунали потужні вибухи. Окупанти стверджують про роботу ППО.

Про це повідомляють місцеві Telegram-канали, а також окупаційний «голова» Криму Сергій Аксьонов.

Відзначають, що гучно на окупованому півострові було сьогодні, 10 червня, об 5:30. Місцеві Telegram-канали пишуть, що під Сімферополем у селі Донське чули два вибухи.

Які населені пункти в тилу рф та на окупованій території зазнали атак дроновДесятки російських міст і сіл, а також окуповані рф території України неодноразово зазнавали атак безпілотників з початку повномасштабної війни.

«ППО, був потужний вибух, в селі Добре аж вікна вібрували. На автовокзалі аж шибки затряслися. Сімферопольський район, село Лікарське, було чути вибух», – йдеться у повідомленні.

Тим часом окупаційний так званий голова Криму Сергій Аксьонов заявив, що в Криму силами протиповітряної оборони було збито дві балістичні ракети. За його словами, їх запустила українська армія із ОТРК «Грім-2». Жертв та постраждалих немає.

«Вранці силами ППО збито дві балістичні ракети, запущені українським ОТРК «Грім-2». Унаслідок атаки жертв і постраждалих немає. Прошу всіх дотримуватися спокою й довіряти лише перевіреним джерелам інформації», – йдеться у його дописі.

Відзначимо, що оперативно-тактичний ракетний комплекс «Грім-2» є розробкою дніпровського конструкторського бюро «Південне. У лютому 2021 року було відомо, що комплекс готовий більш ніж на 80%, однак про його готовність досі офіційно не повідомляли.

Нагадаємо, у російському Курську вдень, 9 червня, впав безпілотник в районі нафтобази, на території з резервуарами. Як зазначається, жодних пошкоджень це падіння не викликало.

Того ж дня у російському Воронежі пролунали вибухи. За попередніми даними, безпілотник врізався у багатоповерховий будинок.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: