У низці областей України оголошено повітряну тривогу, є ракетна загроза

Читать на русском
У ніч на 9 червня у низці регіонів України оголосили повітряну тривогу. Є ймовірність ракетної атаки, тому громадян закликали перебувати поблизу укриттів.

У ніч проти п'ятниці, 9 червня, у низці областей України оголосили повітряну тривогу. Монаторингові канали повідомляють про можливіть ракетної атаки на Україну.

Згідно з мапою тривог, повітряну тривогу оголосили у Київській, Чернігівській, Черкаській, Полтавській, Сумській, Харківській, Дніпропетровській, Запорізькій та Донецькій областях.

За інформацією моніторингових каналів, ворожі ракети ще не у повітряному просторі України. Проте варто перебувати неподалік від безпечних місць.

У Київській обласній військовій адміністрації (ОВА) та міській військовій адміністрації (МВА) закликають громадян прямувати в укриття.

А у КМВА нагадали правила інформаційного етикету.

Нагадаємо, ввечері 8 червня у Бердянську пролунав вибух. Стало відомо про пожежу на газогоні. Ще один вибух пролунав у місті вдень.

Увечері, 8 червня, під час тривоги вибухи пролунали на Черкащині. Росіяни вдарили по промисловому об'єкту та автомийці в Умані, є поранені.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: