В Індії в залізничній аварії загинули десятки людей

Читать на русском
У Індії в аварії з пасажирським потягом, який зіткнувся з вантажним складом, не менше 200 людей загинули, більше 800 постраждали.
Залізнична аварія в ІндіїФото: ANI

В Індії пасажирський поїзд зійшов з рейок і зіткнувся з вантажним складом. Загинули щонайменше 200 людей.

Про це повідомляють Reuters та ANI.

Аварія сталася у п'ятницю, 2 червня, о 19:20 за місцевим часом (близько 17:00 за київським часом) недалеко від міста Баласор.

За попередньою інформацією, швидкий поїзд «Шалімар-Коромандель» зійшов із рейок, причому кілька вагонів опинилися на іншій колії, якою прямував експрес «Есвантпур-Хаора». Він врізався в ці вагони, після чого сталося ще одне зіткнення, вже з вантажним поїздом, який стояв поруч на коліях.

Повідомляється, що не менше 207 людей загинули, більше 850 отримали поранення. За словами офіційних осіб, багато людей виявилися заблокованими, тому число жертв може зрости.

На місце події прибули 60 машин швидкої допомоги, медпрацівники з довколишніх міст, більше сотні членів Національних сил з ліквідації наслідків стихійних лих. Рятувальна операція триває.

Міністр залізниць Індії Ашвіні Вайшно віддав розпорядження провести розслідування на високому рівні, щоб з'ясувати, чому сталася ця аварія. Він зазначив, що важливо встановити точну причину.

Нагадаємо, в Індії перекинувся туристичний човен, загинули понад 20 людей.

Також повідомлялося, що в Італії затримано трьох людей, підозрюваних у нелегальній контрабанді людей за допомогою човна, що призвело до загибелі щонайменше 65 мігрантів.

Раніше в Греції зіткнулися два потяги, кілька десятків людей загинули та були поранені.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: