У Повітряних силах назвали кількість збитих уночі ракет та дронів

Читать на русском
Сили ППО вночі збили 15 крилатих ракет Х-101/Х-555 та 21 ударний дрон-камікадзе, які намагалися атакувати Київ.
Ілюстративне фото УНІАН

У ніч на 2 червня російські війська знову атакували Україну дронами-камікадзе та крилатими ракетами. Але атака завершилася невдачею для ворога та черговим успіхом ППО.

Про це повідомляють Повітряні сили ЗСУ.

З якою частотою та інтенсивністю росія завдає масованих ударів по УкраїніРосія повернулася до практики регулярних масованих обстрілів України. Частота та інтенсивність атак із жовтня – на інфографіці.

Спочатку окупанти запустили дрони-камікадзе Shahed-136/131 з південного напрямку, використовуючи рельєф місцевості та русло Дніпра.

Близько третьої ночі до повітряного простору України зайшли крилаті ракети Х-101/Х-555, випущені стратегічними бомбардувальниками Ту-95мс з Каспію.

«Заходили з північного напрямку, атакуючи Київ, маневрували, намагаючись ввести в оману нашу протиповітряну оборону. Силами та засобами протиповітряної оборони всі 15 крилатих ракет та 21 ударний дрон знищено», – заявили військові.

Нагадаємо, у Київській області внаслідок падіння уламків постраждали двоє людей, пошкоджено приватні будинки та автомобілі. У столиці уламки ракет впали у Дарницькому та Подільському районах, ніхто не постраждав.

Минулої ночі росіяни атакували Київ 10 балістичними та крилатими ракетами типу «Іскандер».

В результаті в столиці загинули троє людей, зокрема дитина, ще 12 постраждали.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: