Рф терміново вивела в Чорне море ракетоносій

Читать на русском
У суботу, 27 травня, зранку російські загарбники вивели в Чорне море ракетоносій. Напоготові в окупантів до восьми калібрів.
Укрінформ

У суботу, 27 травня, зранку російські загарбники вивели в Чорне море ракетоносій. Напоготові в окупантів до восьми «калібрів».

Про це в Telegram повідомив речника оперативного командування «Південь» Владислав Назаров.

Відтак у суботу, 27 травня, станом на 10:30 у Чорному морі перебував один ракетоносій, у якого напоготові вісім ракет типу «Калібр».

Масовані обстріли України: як змінювалася кількість випущених росією ракетСьогодні росія запустила по Україні 23 ракети, а раніше в одному залпі було по 70-80. Як змінювалася кількість – на інфографіці.

«Станом на 10:30, на бойове чергування в Чорному морі ворог терміново вивів ракетоносій. Таким чином, напоготові до 8 «калібрів», – йдеться в повідомленні.

Речник закликав українців бути уважними до сигналів повітряної тривоги та залишатись в укриттях в тих регіонах, де вона була оголошена.

Нагадаємо, вранці 26 травня росіяни знову завдали ракетного удару по Дніпру. У місцевій адміністрації повідомили про влучання у медичний заклад. Зранку 27 травня стало відомо, що кількість постраждалих внаслідок атаки складає 32 людини.

Відзначимо, росія зараз має можливість виробляти на місяць 25 ракет «Калібр», 35 одиниць Х-101, два «Кинджали» та 5 балістичних ракет 9М723 до «Іскандер-М».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: