Росіяни обстріляли Торецьк на Донбасі, серед постраждалих є дитина

Читать на русском
Уламки снарядів пошкодили приватні та багатоповерхові будинки, приміщення дитячого та торговельного закладів, господарські та інші споруди.
t.me/pavlokyrylenko_donoda

Російські війська 20 травня обстріляли місто Торецьк у Донецькій області з РСЗВ «Град», внаслідок чого поранено 6 цивільних, серед них є дитина.

Про це голова Донецької ОВА Павло Кириленко повідомляє у Телеграмі.

«Росіяни накрили фактично все місто «Градами» - пошкоджені житлові будинки та інші цивільні об'єкти, зокрема, лікарня», - повідомив він.

Серед п'ятьох поранених - 11-річна дитина. Усім постраждалим надали медичну допомогу. Їхній стан оцінюється як задовільний.

Згідно з даними Донецької обласної прокуратури, внаслідок обстрілу Торецька постраждали шестеро місцевих мешканців - дві жінки, троє чоловіків та 11-річний хлопчик.

«Зокрема це - осколкові поранення, контузії, черепно-мозкові та мінно-вибухові травми. Усім постраждалим надається медична допомога», - йдеться в повідомленні.

При цьому наголошується, що уламки снарядів пошкодили приватні та багатоповерхові будинки, приміщення дитячого та торговельного закладів, господарські та інші споруди.

Нагадаємо, що російські окупанти вночі, 20 травня, завдали авіаудару по Бериславу та Кіндійці Херсонської області. Є загиблі.

Також в ОВА розповіли про наслідки російської нічної атаки по Запорізькій області.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: