День перемоги в Україні буде, але потім розпочнеться складна робота – Буданов

Читать на русском
Україна матиме багато роботи після перемоги у війні з росією. Зокрема, вона стосуватиметься реінтеграції тимчасово окупованих територій, сказав Кирило Буданов.
Керівник Головного управління розвідки МОУ Кирило БудановФото: скріншот

Керівник Головного управління розвідки Міноборони Кирило Буданов заявив, що Україна матиме багато роботи після перемоги у війні з росією.

Про це він сказав в інтерв'ю журналісту Дмитру Комарову.

«На перемозі все це не зупиниться. На нас чекає досить складний етап. Він, можна сказати, буде багаторічним. Це стосується фактичної реінтеграції наших територій. Тому що ми отримаємо плюс три мільйони населення, яке 9 років жило під російською пропагандою. Це люди із зовсім іншим сприйняттям світу», – зазначив начальник ГУР.

Війна росії проти України: чотири сценарії закінчення конфлікту та їхні наслідки для сторінЄ чотири основні сценарії закінчення російсько-української війни. Що вони передбачають і який вплив матимуть на всі сторони конфлікту – на інфографіці.

Буданов впевнений, що день перемоги в Україні буде, але потім розпочнеться складна робота. Країна має сильно видозмінити економіку та переоцінити бачення нових альянсів та союзів.

«Це буде питання на рівні світу, а не виключно наше. Тому буде дуже багато роботи», – наголосив очільник ГУР.

Зазначимо, згідно з прогнозом Буданова, війна завершиться до смерті російського диктатора володимира путіна, який «серйозно хворіє».

Нагадаємо, начальник ГУР України Кирило Буданов заявив, що росія готувала війну проти України з 2007 року.

Також Буданов заявляв, що у путіна проблеми із надмірним вживанням наркотиків.

Раніше стало відомо, що Буданов вважає реальним вийти на міжнародно визнані кордони України у 2023 році.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: