В Укрзалізниці пояснили причину затримки потяга з Відня на 6 годин

Читать на русском
Через аварію на Угорській залізниці, безпересадкові вагони Відень-Київ відправленням із Відня 7 травня запізнюються на 6 годин.
facebook.com/Ukrzaliznytsia

Через аварію на Угорській залізниці, безпересадкові вагони Відень-Київ відправленням із Відня 7 травня запізнюються на 6 годин.

Про це повідомили в пресслужбі Укрзалізниці.

Там зазначили, що по прибуттю на станцію Чоп вагони будуть включені до складу поїзда №82 Ужгород-Київ і прибудуть до столиці 9 травня. За графіком потяг мав прибути до Києва 8 травня о 19:30.

«У неділю вранці 9 вагонів угорського 35-вагонного вантажного поїзда із залізною рудою зійшли з рейок між станціями Újfehértó і Hajdúhadház. Наразі угорські колеги тільки розпочали підйом вагонів, відтак відновлення залізничної колії та контактної мережі триватиме щонайменше день», – наголосили в Укрзалізниці.

Повідомляється, що рух потягів між Hajdúhadház та Újfehértó призупинено, угорська залізниця пропонує пересадки на підмінний автобус, а угорські та австрійські поїзди інтерсіті між Будапештом і Захонню курсуватимуть між Будапештом і Ньїредьгазою через Мішкольц із довшим часом у дорозі.

«Відтак звертаємо увагу українських пасажирів, що затримка торкнеться і зворотних поїздів до Відня, просимо враховувати це при планування пересадок і вильотів з будапештського аеропорта», – додає перевізник.

У разі внутрішніх пересадок Укрзалізниця просить заздалегідь повідомляти бригаду поїзда.

Нагадаємо, 28 квітня Укрзалізниця вперше з початку повномасштабного вторгнення запустила рейси до Покровська Донецької області.

Також Укрзалізниця тестує новий маршрут, який сполучатиме Варшаву та Раву-Руську з пересадкою на Львів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: