Атака на Київ: у житловій забудові одного з районів знайшли уламки безпілотника

Читать на русском
Київ пережив уже третю повітряну атаку з початку травня. Усі повітряні цілі над столицею було знищено, у Шевченківському районі знайшли уламки безпілотника.
Реальний Київ

У житловій забудові Шевченківського району Києва після нічної повітряної атаки виявлено уламки безпілотника. Інформація про пожежу не підтвердилася, постраждалих чи пошкоджень території немає.

Про це повідомили у військовій адміністрації столиці.

Київ був і залишається метою агресора, але захищений тепер набагато краще – КличкоКличко заявив, що Київ залишається метою агресора, але захищений набагато краще – передбачені різні, навіть найгірші сценарії.

В адміністрації зазначили, що Київ пережив уже третю повітряну атаку з початку травня – такої інтенсивності ударів не було з початку року.

«Цієї ночі агресор знову завдав комплексного повітряного удару по столиці (тривога тривала понад 3,5 години). Рашисти здійснили напад на Київ із застосованням баражуючих бєприприпасів типу «Shahed» та ракет, ймовірно балістичного типу (остаточно тип застосованих ракет буде визначений тільки після експертизи залишків). За попередньою інформацією, у повітряному просторі Києва силами нашої ППО всі ворожі ракети та БПЛА були знищені! Дані уточнюються. За оперативними зведеннями – без жертв серед цивільного населення та руйнувань житлових об'єктів чи інфраструктури», – повідомив голова КМВА Сергій Попко.

Нагадаємо, за даними ЗСУ, росіяни цієї ночі атакували Україну 24 безпілотниками, 18 були збиті. Про збиті ракети не повідомлялося.

Минулої ночі Київ також атакували дронами, усі збили.

У ніч проти 1 травня окупанти атакували українську столицю ракетами та дронами.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: