Ворог планує запустити пороми з Криму, щоб вивезти людей і техніку – Чубаров

Читать на русском
Російські окупанти планують запустити пороми з Криму, щоб вивозити з анексованого півострова людей і техніку.
Фото aa.com.tr

Російські окупанти планують запустити пороми з Криму, щоб вивозити з анексованого півострова людей і техніку.

Про це в етері телемарафону повідомив голова Меджлісу кримськотатарського народу Рефат Чубаров.

У Криму «тривожно»: вибухи на об'єктах окупованого півострова під час повномасштабної війниНа об'єктах росіян в окупованому Криму за час повномасштабної війни сталося щонайменше два десятки вибухів. Більше – на інфографіці.

За його словами, 27 квітня росіяни затвердили надання близько 27 мільйонів доларів, для того, щоб зорганізувати додаткову роботу поромів до діючого мосту на півострові.

«Учора розповсюджували деякі пабліки документ уряду країни-агресора. 27 квітня, буквально два дні тому, вони прийняли спеціальним розпорядженням надання великого обсягу грошей, порядку 27 млн доларів, для того, щоб зорганізувати роботу поромів додатково до діючого мосту», – заявив Чубаров.

Голова Меджлісу кримськотатарського народу вважає, що може свідчити про те, що росіяни готують альтернативні шляхи відступу з Криму. Він також додав, що за виділені кошти мають бути запущені шість поромів для транспортування людей і техніки.

Раніше також стало відомо, що керівництво представництв російських державних компаній на тимчасово окупованому півострові Крим отримали вказівку готуватися до евакуації

Тим часом окупанти посилюють заходи з пошуку українського підпілля на півострові.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: