Росіяни вдарили по селищу на Херсонщині, загинула жінка

Читать на русском
Росіяни обстріляли Білозерку. На місцях влучань снарядів виникли пожежі. Внакслідок чого одна людина загинула.
фото: dw.com

Ввечері 28 квітня російські окупаційні війська обстріляли Білозерку Херсонської області. Внаслідок цього одна жінка загинула - її дістали з-під завалів власного будинку.

Про це Херсонська ОВА повідомляє у Телеграмі.

«Росіяни обстріляли Білозерку. Ворог вдарив по території місцевої лікарні, через що в одному з відділень повибивало вікна. Також пошкоджено декілька приватних будинків. На місцях влучань снарядів виникли пожежі. На жаль, одна людина загинула. Тіло 57-річної жінки без ознак життя знайшли під завалами власного будинку після ліквідації пожежі», - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, ще троє осіб дістали поранення. Двом людям допомогу надали на місці медики, ще одного чоловіка з осколковими пораненнями шпиталізували.

Нагадаємо, що у четвер, 27 квітня, російські окупаційні війська обстріляли Одрадокам‘янку в Херсонській області. Загинула жінка, її чоловік – у тяжкому стані.

23 квітня рашисти завдали групового авіаудару по Херсонщині – одночасно з чотирьох літаків окупанти скинули п'ять бомб КАБ-500. Внаслідок авіаудару пошкоджено приватні житлові будинки.

Раніше повідомлялося, що війська росії вдарили по селу в Запорізькій області. Снаряд окупантів забрав життя подружжя — 54-річного чоловіка та 65-річної жінки.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: