СБУ викрила 12 колаборантів які вступили до окупаційної «МВС росії»

Читать на русском
Служба безпеки Україна ідентифікувала ще дванадцять колаборантів, які вступили до окупаційної МВС в Херсонській області.
ssu.gov.ua

Служба безпеки Україна ідентифікувала ще дванадцять колаборантів, які вступили до окупаційної МВС в Херсонській області.

Про це у Telegram повідомляє Служба безпеки України.

Слідчі встановили, що у лавах російського органу вони виконували завдання Москви щодо поширення кремлівського режиму та придушення руху опору на тимчасово захопленій частині регіону.

Серед колаборантів опинилася 30-річна мешканка Херсону, яка добровільно погодилась стати «слідчим» в одному з «райвідділів» установи окупантів. Зрадниця брала участь в незаконних затриманнях та ув’язненні місцевих жителів, які чинили супротив.

Також стало відомо, що трьох колишніх правоохоронців було призначено до «експертно-криміналістичного центру», який відповідальний за підбірку експертиз у «карних справах» проти українських патріотів.

Наразі зловмисники переховуються від правосуддя у захоплених районах на півдні України.

«Співробітники СБУ знають про місця перебування ворожих поплічників і проводять комплексні заходи для притягнення їх до відповідальності за злочини проти нашої держави», – додають у повідомленні.

Нагадаємо, у Києві правоохоронці затримали працівницю «міграційної служби днр», яка планувала втекти за кордон.

Також писали, що колишній народний депутат України третього скликання від забороненої комуністичної партії роздавав жителям Харківщини «агітки» на підтримку окупантів, його під час комплексних заходів викрили правоохоронці.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: