Росія дедалі частіше використовує техніку часів Другої світової війни – CNN

Читать на русском
Росія все ще відчуває брак особового складу, незважаючи на можливість мобілізувати більшу кількість осіб, Москва все ще не може забезпечити їх належною підготовкою.
Ілюстративне фото

На Заході кажуть, що росія намагається поповнити запаси втраченої бронетехніки танками, які побудовані після Другої світової війни.

Про це повідомляє CNN з посиланням на неназваних чиновників.

«Вони (росіяни - ред.) почали з танків Т-80 і Т-90, потім перейшли до Т-72, ​​і справді, ми побачили перші Т-55, які зняли після ремонту і відправили для ведення бою, така сама ситуація і щодо артилерійських боєприпасів», - повідомили чиновники.

Зазначається, що танк Т-90 вперше презентували в 1992 році, Т-80 - в 1976 році, тоді як Т-72 надійшов на озброєння в 1972 році, а Т-55 - після Другої світової війни в 1948 році.

Чиновники також заявили, що росія все ще відчуває брак особового складу, незважаючи на можливість мобілізувати більшу кількість осіб, Москва все ще не може забезпечити їх належною підготовкою.

«Ми бачили, як через Білорусь проходили два невеликі цикли навчання, але зі 150 000 осіб, які, як вони стверджували, були мобілізовані, ми, ймовірно, бачили 15 000, які пройшли якесь навчання на рівні роти», - сказали чиновники.

Нагадаємо, міністр оборони Олексій Резніков показав бойові машини AMX-10, які Україна отримала від Франції.

Крім того, Україна отримає від Польщі 200 бронетранспортерів Rosomak. 100 з них надійдуть до ЗСУ вже найближчим часом.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: