Ракетний удар рф по Слов'янську: зросла кількість загиблих

Читать на русском
Наразі відомо про 30 постраждалих: 21 особа отримала поранення, 9 людей загинули. Під завалами вдома залишається ще п'ятеро осіб.
Фото: Сергій Крук

У Слов‘янську станом на ранок суботи, 15 квітня, зросла кількість загиблих у результаті російської атаки на житловий будинок.

Про це повідомив мер міста Вадим Лях.

Він зазначив, що зараз відомо про 30 постраждалих: 21 людина отримала поранення, 9 осіб загинуло.

«На жаль, за ніч кількість загиблих збільшилася - вночі з-під завалів рятувальники дістали мертву жінку. Рятувальні роботи продовжуються. До них залучений спецзагін альпіністів ДСНС», - йдеться у повідомленні.

Мер міста додав, що під завалами будинку залишається ще п‘ятеро людей, а їхні особи вже встановили.

«Крім того, ми не маємо відомостей про мешканців ще трьох квартир. Цей випадок ще раз наглядно демонструє, як важливо мати актуальну інформацію про тих, хто у цей час залишається у своїх будинках», - наголосив Лях.

Нагадаємо, у п’ятницю, 14 квітня, близько 16:00 росіяни завдали ударів по Слов’янську, випустивши по місту щонайменше 7 ракет. Пошкоджень зазнали 5 багатоповерхівок, 5 приватних будинків, школа, база відпочинку, адмінбудівля, крамниця, господарський центр і 12 автомобілів.

Також повідомлялося, що у Слов'янську з-під завалів витягли двох дітей – один із них, дворічний хлопчик, помер дорогою до лікарні.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: