Польща ремонтуватиме українські танки Т-64

Читать на русском
На польському бронетанковому заводі Bumar-Łabędy розпочали роботи з ремонту танків Т-64 у рамках підписаної угоди між компанією Polska Grupa Zbrojeniowa та українським концерном Укробронпром.

У Польщі відкрили центр для ремонту українських танків Т-64.

Про це повідомляє польська оборонна компанія на офіційному сайті.

У межах угоди між польським збройовим концерном Polska Grupa Zbrojeniowa (PGZ) та «Укроборонпромом» на польському бронетанковому заводі Bumar-Labedy почалися роботи з капітального ремонту танків Т-64.

Техніка для контрнаступу: порівняння танків, які надають УкраїніПорівняння танків, які партнери пообіцяли Україні, – Abrams, Challenger 2, Leopard, Т-72Б, Twardy, AMX-10 RC.

Bumar-Łabędy та «Укробронпром» спільно створили технологічний центр з ремонту української бронетехніки.

Угодою передбачено, що танки будуть обслуговуватися та приводитися в повну працездатність. Нові потужності будуть створені на основі технологічного потенціалу компанії в місті Глівіце.

Зазначається, що завод Bumar-Łabędу має великий досвід обслуговування та модернізації сімейства радянських танків, включаючи T-72М та його польску модифікацію – PT-91 Twardy.

Угода передбачає співробітництво у сфері ремонту, капітального ремонту, складання, виробництва та розвитку ланцюга постачання техніки Т-64 разом з іншими елементами технологічного процесу.

Нагадаємо, Україна та Польща спільно вироблятимуть танкові снаряди.

Також повідомлялося, що компанія Rheinmetall організувала у Румунії ремонтну базу для українських танків.

Раніше ми розбиралися, скільки і на які танки Україна чекає від союзників – інфографіка «Слово і діло».

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: