ПС ЗСУ розповіли, звідки окупанти запускали безпілотники та ракети в ніч 24 березня

Читать на русском
Відомо, що терористи атакували Кривий Ріг і Сумську область за допомогою БПЛА і керованих авіабомб, а також випустили по Сумщині одну ракету
Ілюстративне фотоReuters

Російські терористи в ніч на 24 березня атакували Україну зі своєї території. Безпілотники-камікадзе Shahed вони запускали з північно-східного напрямку, авіація терористів злітала з аеродромів в росії.

Про це йдеться у зведенні Повітряних сил Збройних сил України.

Відомо, що терористи атакували Кривий Ріг і Сумську область за допомогою БПЛА і керованих авіабомб, а також випустили по Сумщині одну ракету.

«Пуски «Шахедів» здійснювалися з північно-східного напрямку. Тактична Авіація ворога була піднята з двох російських аеродромів Морозовськ і Ахтубинськ. Десять винищувачів Су-35 здійснили пуски 11 керованих авіабомб» - сказано в повідомленні.

Нагадаємо, що російські терористи в ніч на 24 березня масовано обстріляли територію Сумської області України, застосовуючи різні види озброєння. Є загиблі та поранені серед громадян України.

Також російські окупанти цієї ночі здійснили масовану атаку на Кривий Ріг дронами-камікадзе. П'ять БПЛА вдарили по місту, один безпілотник вдалося збити.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: