Нардеп Забродський подав заяву про складання мандату

Читать на русском
Згідно з документом, Забродський наважився на такий крок ще тиждень тому. При цьому в ухвалі не зазначено, чому він хоче скласти мандат.

Народний депутат від Європейської солідарності генерал-лейтенант Михайло Забродський написав заяву про складання мандату.

Відповідний проєкт постанови №9114 було зареєстровано у парламенті у п'ятницю, 17 березня.

Згідно з документом, Забродський наважився на такий крок ще тиждень тому - заява була написана 10 березня. При цьому в постанові не зазначено, чому він хоче достроково скласти повноваження.

Водночас нардеп Ярослав Юрчишин повідомив, що Забродський вирішив сконцентруватися на допомозі Генеральному штабу ЗСУ.

«Генерал Забродський уже давно допомагає Генштабу, особисто Валерію Залужному. Що ж, виглядає так, що він обрав можливість сконцентруватися на цій ділянці», – заявив Юрчишин.

Нагадаємо, Забродський став народним депутатом у 2019 році. У Раді він обіймав посаду заступника голови комітету ВР з питань безпеки, оборони та розвідки.

Нещодавно ВАКС закрив справу за звинуваченням генерала Забродського у недостовірному декларуванні після закінчення терміну давності.

Раніше повідомлялося, що Верховна Рада достроково припинила повноваження трьох народних депутатів – Юрія Солода, Наталії Королевської та Олега Волошина. Усі вони представляли у парламенті вже заборонену «Опозиційну платформу – За життя».

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: