Удар рф по Краматорську: один із поранених помер у лікарні

Читать на русском
У Краматорську в результаті удару російської ракети по багатоквартирному будинку одна людина померла і троє отримали поранення.

У Краматорську в результаті удару російської ракети по багатоквартирному будинку одна людина померла і троє отримали поранення.

Про це повідомляє Офіс Генпрокурора.

Окупанти обстріляли Краматорськ, є влучання по житлових будинках – фотоРосіяни вдарили ракетою по центру Краматорська. Пошкоджено кілька житлових будинків, є поранені.

«Ракета влучила у багатоквартирний будинок. З-під завалів дістали чотирьох поранених. Один потерпілий помер у лікарні, ще трьом громадянам надано кваліфіковану медичну допомогу», – повідомили у прокуратурі.

Як зазначено, пошкоджено перекриття та стіна одного з під'їздів, розбито вікна та балкони.

Пошуково-рятувальні роботи продовжуються. Кількість постраждалих ще встановлюється.

Розпочато досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом порушення законів та звичаїв війни (ч. 2 ст. 438 КК України).

Нагадаємо, вранці 14 березня росіяни вдарили ракетою по центру міста. За оперативною інформацією, пошкодили шість багатоповерхівок. Спочатку було відомо про 4 поранених.

1 лютого російські терористи також обстріляли Краматорськ, вони вдарили по чотириповерховому будинку. Внаслідок обстрілу троє людей загинули, ще 20 – отримали поранення.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: