Кияни просять скоротити комендантську годину: петиція набрала потрібну кількість голосів

Читать на русском
На сайті Київської міської ради петиція із закликом скоротити комендантську годину у столиці набрала понад 6 тисяч голосів.
Фото Слово і діло

На сайті Київської міської ради петиція із закликом скоротити комендантську годину у столиці набрала необхідні для розгляду 6 тисяч голосів.

Петиція була подана 23 січня та станом на 8 березня набрала необхідні для розгляду 6 тис. голосів.

Петиції до Зеленського: які питання найбільше турбують українців під час війниЗ початку війни 81 петиція на сайті президента набрала потрібні для розгляду голоси. Найбільше українців хвилюють теми нагородження захисників, обороноздатності та міждержавних відносин.

«Зменшити комендантську годину з 00:00 до 5:00. Оскільки більшість найманих працівників не мають можливості вчасно потрапити додому, або продовжіть рух громадського транспорту», – просить автор петиції.

На сьогодні комендантська година у Києві триває щодня з 23:00 до 5:00.

Петицію слід розглянути місцевою владою протягом десяти робочих днів з дня оприлюднення інформації про початок її розгляду.

Нагадаємо, з 1 березня на території Одеської області скоротили час дії комендантської години. Тепер він з 00:00 до 05:00 ранку, а не з 23:00 до 05:00.

Верховна рада у лютому продовжила дію воєнного стану та загальної мобілізації ще на 90 днів. Це вже шосте продовження від початку вторгнення росії.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: