У Харкові починають повертати вуличне освітлення

Читать на русском
У Харкові з 7 березня підсвічуватимуть центральні автомагістралі та найбільш завантажені автодороги.
kharkov.comments.ua

У Харкові починаючи з вівторка, 7 березня, увечері підсвічуватимуть центральні автомагістралі та найбільш завантажені автодороги.

Про це повідомив міський голова Ігор Терехов у Telegram.

Вулиці Ірпінська та Холодноярська: у Харкові хочуть перейменувати ще 18 топонімівНа сайті Харківської міської ради опубліковано пропозиції щодо перейменування 18 топонімів, пов'язаних із росією.

«Днями я провів успішні перемовини з відповідальними за безпеку особами. Ми досягли згоди що почнемо підсвічувати центральні магістралі та інші, найбільш завантажені автомобільні дороги. Сьогодні вуличні ліхтарі працюватимуть з 18-тої години до 19:30 у тестовому режимі. Поступово будемо розширювати географію включень і збільшувати час роботи ліхтарів», – сказав мер.

Він нагадав, що після початку вторгнення росії в Україну вуличне освітлення у місті не використовувалося з міркувань безпеки. Проте, за словами Терехова, темрява на дорогах призвела до аварій.

«За цей час сталося чимало ДТП, у яких постраждали люди. Знаю, бо сам неодноразово чув, що багатьом харків'янам важко пересуватися містом, коли темніє», – додав Терехов.

Нагадаємо, у Харківській ОВА розповіли, скільки населених пунктів області залишаються під окупацією.

У лютому у Запоріжжі вирішили повернути вуличне освітлення.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: