У Курській області рф строковик розстріляв товаришів по службі

Читать на русском
В ніч на понеділок, 6 березня, у Курській області росії військовий строкової служби відкрив вогонь по своїм товаришам по службі.
Getty Image

В ніч на понеділок, 6 березня, у Курській області росії військовий строкової служби відкрив вогонь по своїм товаришам по службі.

Про це пише ASTRA.

Відомо, що інцидент стався в 37-ій мотострілецькій бригаді в/ч 69647, що тимчасово дислокується на території Суджанського району Курської області. Там сьогодні вночі військовий-строковик відкрив стрілянину по своїм товаришам по службі.

«За попередніми даними, 22-річний вартовий почув сторонніх у зоні вартового поста. Він крикнув: «Стій, хто йде», проте відповіді не було, і строковик відкрив вогонь на ураження», – йдеться в повідомленні.

Унаслідок стрілянини загинув 19-річний строковик із Татарстану, ще один 22-річний солдат з Новосибірська отримав поранення та був госпіталізований.

Раніше розповідали, що у ніч на неділю, 26 лютого, невідомий підпалив військкомат у Сосновому Бору Ленінградської області.

Також писали, що вночі 6 березня у місті Новий Оскіл, що знаходиться у Бєлгородській області рф лунали вибухи. Протиповітряна оборона збила 3 ракети.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: