Окупанти вночі обстрілювали Сумщину: понад 30 прильотів, пошкоджена лінія електропередач

Читать на русском
Протягом ночі й ранку росіяни здійснили обстріли 2 територіальних громад області: Зноб-Новгородської та Середино-Будської. Зафіксовано 31 приліт.
Укрінформ

Упродовж минулої ночі та ранку 5 березня російські війська обстріляли Зноб-Новгородську та Середино-Будську громади Сумщини, пошкоджено ЛЕП.

Про це Сумська обласна військова адміністрація повідомляє у Телеграмі.

Зазначається, що протягом ночі й ранку росіяни здійснили обстріли 2 територіальних громад області: Зноб-Новгородської та Середино-Будської. Зафіксовано 31 приліт.

«Зноб-Новгородська громада: за ніч росіяни здійснили кілька обстрілів, ймовірно, зі ствольної артилерії по околиці смт Зноб-Новгородське − 29 прильотів. Пошкоджено ЛЕП. Середино-Будська громада: 21:05 був обстріл громади (2 прильоти), ймовірно, ствольна артилерія. Без втрат та руйнувань», - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, що російські окупанти вчора ввечері та у неділю вранці обстріляли Куп’янськ Харківської області, внаслідок чого від снаряда загинув 65-річний чоловік.

Раніше ми повідомляли, що двоє жителів Бахмута на Донеччині загинули внаслідок ворожих обстрілів міста вчора, 4 березня.

Також у суботу, 4 березня, російські військові обстріляли село в Херсонській області та атакували Нікопольщину в Дніпропетровській області. Від ворожої атаки загинули троє людей.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: