На Донеччині через ворожий обстріл загинув рятувальник ДСНС

Читать на русском
Внаслідок нічного обстрілу Святогірська загинув рятувальник Державної служби з надзвичайних ситуацій, ще четверо отримали поранення.

Окупанти не припиняють обстрілювати Донеччину. Внаслідок нічного обстрілу Святогірська загинув рятувальник Державної служби з надзвичайних ситуацій, ще четверо отримали поранення.

Про це повідомив голова обласної військової адміністрації Павло Кириленко 28 лютого у Telegram.

Удар дронами по Хмельницькому: помер ще один рятувальникУ Хмельницькому у лікарні помер другий рятувальник, який гасив пожежу після ударів іранськими дронами.

«Вночі росіяни обстріляли Святогірськ, поцілили у частину ДСНС – за попередньою інформацією, 1 рятувальник загинув, ще 4 поранені. Це – усвідомлений і цинічний удар не по військовим, а по тим, хто допомагає виживати цивільним навіть під час активних бойових дій», – розповів він.

Як уточнили у ДСНС, внаслідок російської атаки загинув молодший сержант служби цивільного захисту, фельдшер рятувального відділення Олександр Цуркан.

«Будівля пожежного депо зазнала пошкоджень, також виведені з ладу авторятувальників, зокрема ті, які використовуються для розмінування деокупованих територій Донецької області», – додали рятувальники.

Нагадаємо, в ніч проти 27 лютого росіяни атакували Хмельницький дронами. Загинули два рятувальники ДСНС. Ще трьох поранено і зараз вони у лікарні.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: