Обстріли Харківщини: ворог прицільно вдарив по рятувальникам ДСНС

Читать на русском
Російські окупанти за добу двічі вдарили по Дворічній на Харківщині. Причому вдруге - били прицільно по рятувальниках.
фото ДСНС

Російські окупанти за добу обстріляли три райони Харківської області. По Дворічній вдарили двічі, причому вдруге - били прицільно по рятувальниках.

Про це повідомив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов у п'ятницю, 24 лютого, у Telegram.

У Харківській ОВА розповіли, скільки населених пунктів області залишаються під окупацієюВлада не може встановити зв'язок із окупованими територіями Харківської області. Про це заявив голова ОВА Олег Синегубов.

Так, минулої доби росіяни масово обстрілювали прикордонні населені пункти в Куп'янському, Чугуївському та Харківському районах області:

23 лютого вранці із ЗРК С-300 ворог завдав удару по адміністративній будівлі в селищі Дворічна Куп'янського району. 2 людей - чоловік і жінка отримали поранення. Під час проведення рятувальних робіт ворог вдруге обстріляв Дворічну. Бив прицільно по рятувальниках. Було пошкоджено щонайменше 4 автомобілі ДСНС. Через ризик для життя рятувальників роботи з розбору завалів було призупинено.

Протягом дня ворог масово обстрілював Куп'янськ та навколишні села. У Куп'янську поранення отримали 2 жінки 54, 61 роки та чоловік 43 років. У Куп'янському районі поранення протягом доби отримали 4 чоловіки 49, 68, 72 та 73 роки. Усі вони госпіталізовані.

Нагадаємо, війська рф не припиняють обстріли прикордонних районів Харківської області.

У ЗСУ допустили повторний наступ росії на Харків та Куп'янськ.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: