У Польщі в аварію потрапив мікроавтобус з українцями

Читать на русском
У неділю, 26 лютого, у Польщі зіткнулися два мікроавтобуси, у салоні яких перебували українці. Внаслідок ДТП є постраждалі.
PogotowieRatunkowewPrzemyslu

У неділю, 26 лютого, у Польщі зіткнулися два мікроавтобуси, у салоні яких перебували українці. Внаслідок ДТП є постраждалі.

Про це пише RMF24.

Аварія сталася сьогодні близько 4:00 на трасі A4 у районі села Заблотце Ярославського повіту. Це неподалік від прикордонного пункту пропуску Корчова. Правоохоронці встановили, що водій Renault Master врізався ззаду у Mercedes Sprinter, внаслідок чого той вдарився в обмежувальні бар’єри і перекинувся.

Дванадцять пасажирів обох мікроавтобусів є громадянами України. П'ятьох пасажирок з обох мікроавтобусів госпіталізували. Серед них є дитина.

Причини аварії з’ясовують.

Нагадаємо, у понеділок, 20 лютого, масштабна дорожньо-транспортна пригода трапилась у Мукачівському районі - мікроавтобус зіткнувся з вантажівкою. В результаті аварії загинули троє дорослих та одна дитина, котрі перебували в мікроавтобусі.

Також писали, що на трасі Київ-Чоп у середу, 8 лютого, сталася масштабна ДТП за участю п'яти автомобілів, в результаті постраждало троє людей.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: