Російські війська обстріляли Куп'янськ, є постраждала та руйнування

Читать на русском
Російські окупанти протягом минулої доби, 25 лютого, знову обстріляли Куп'янськ та інші населені пункти Харківської області.
Getty Image

Російські окупанти протягом минулої доби, 25 лютого, знову обстріляли Куп'янськ та інші населені пункти Харківської області.

Про це повідомляє голова Харківської ОВА Олег Синєгубов в Telegram.

За його словами, загарбники вчора обстріляли прикордонні населені пункти Чугуївського, Куп'янського та Харківського районів. У Куп'янську ворожий вогонь пошкодив щонайменше чотири приватних будинки, зруйновані також господарчі споруди.

«Через сильний стрес постраждала 82-річна жінка. Отримала допомогу на місці», – зазначив голова ОВА.

У селищі Куп'янськ-Вузловий обстрілами пошкоджені п'ятиповерхові житлові будинки. Крім цього, близько 20:00 росіяни з артилерії вдарили по селу Моначинівка, обійшлося без постраждалих.

Зауважимо, що з початку повномасштабного вторгнення рф ворог впритул підійшов до Харкова, але місто вистояло. Сьогодні Харків та область тримають оборону, але через близькість до російського кордону постійно страждають від обстрілів. В результаті атак росіян гинуть мирні жителі. Станом на 25 лютого було відомо про більше як 1700 загиблих мирних жителів області.

Додамо, минулої доби російські окупаційні війська завдали 78 ударів по території Херсонської області. Від атаки загинули люди.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: