Робота ППО на Київщині: у ЗСУ розповіли про збитий об'єкт

Читать на русском
На Київщині сьогодні вдень українська протиповітряна оборона збила розвідувальний безпілотник росії.

У Київській області сьогодні вдень повітряної тривоги українська протиповітряна оборона збила розвідувальний безпілотник росії.

Про це повідомив спікер командування Повітряних сил ЗСУ України Юрій Ігнат в ефірі національного телемарафону 23 лютого.

Загроза ракетних обстрілів: чи завдавала росія масованих ударів у «символічні дати»Із символічними для росії датами пов'язують підвищений ризик ракетних ударів, цього тижня це 23 та 24 лютого. На інфографіці – чи обстрілювала рф Україну в інші сакральні дати.

«Робота протиповітряної оборони, звичайний день у країні, що воює. Безпілотник розвідувальний навідався до Київської області. Відпрацювали успішно. Приземлили його», – розповів він.

Нагадаємо, у Києві та області сьогодні вранці, 23 лютого, було оголошено повітряну тривогу. Також було чутно вибухи – працювала системи протиповітряної оборони.

У Генштабі розповіли, що російські окупанти з початку повномасштабного вторгнення завдали майже 5 тисяч ракетних та тисячі авіаційних ударів по Україні. Також були удари за допомогою дронів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: