Війська рф обстріляли міста та села у двох прикордонних районах Харківщини

Читать на русском
Російські військові минулої доби з артилерії та мінометів обстріляли щонайменше 10 прикордонних населених пунктів Чугуївського та Куп'янського районів.

Російські військові минулої доби з артилерії та мінометів обстріляли щонайменше 10 прикордонних населених пунктів Чугуївського та Куп'янського районів у Харківській області.

Про це повідомив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов у понеділок, 13 лютого, у Telegram.

В ОВА розповіли про наслідки нічного удару по ХарковуВнаслідок нічних ракетних обстрілів Харкова сталася масштабна пожежа, було пошкоджено одне з підприємств.

«Найбільше постраждали Куп'янськ, Вовчанськ та селище Дворічна. Там пошкоджено переважно приватні житлові будинки. У Вовчанську, внаслідок влучання в приватний будинок, поранення отримав 47-річний цивільний чоловік», – написав він.

Глава ОВА також повідомив, що на лінії зіткнення українські захисники надійно тримають свої позиції та дають рішучу відсіч ворогові.

При цьому вже вранці окупанти знову обстріляли Куп'янськ. У місті пошкоджено житлові будинки, сталися пожежі. Обійшлося без постраждалих.

Нагадаємо, у Харкові вранці 10 лютого пролунало кілька вибухів. Ворог ударив по критичній інфраструктурі міста. Тоді отримали поранення 8 людей.

А на Херсонщині внаслідок обстрілів росіян пошкоджено залізничне полотно.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: