Війська рф минулої доби понад 60 разів атакували Херсон і область

Читать на русском
Російські війська минулої доби 63 рази атакували Херсон і область. Пошкоджено житлові будинки та будівлю залізничного вокзалу, є поранені.
Getty Images

Російські війська минулої доби 63 рази атакували Херсон і область. Пошкоджено житлові будинки та будівлю залізничного вокзалу, є поранені.

Про це повідомляє Херсонська обласна військова адміністрація.

У п’ятницю, 10 лютого, російські загарбники 63 рази обстріляли території Херсонщини. Ворог вів вогонь з артилерії, РСЗВ, мінометів, танків, також над областю було збито 4 БПЛА. Херсон ворожа армія обстрілювала 16 разів. Зокрема ворожими снарядами були пошкоджені житлові будинки та будівля залізничного вокзалу.

У ЗСУ назвали кількість збитих дронів Shahed за вечір п'ятниціУкраїнські військові ввечері у п'ятницю знищили 20 ударних іранських безпілотників Shahed, які запустила росія.

«Минулої доби у Херсонській області через агресію рф 3 мирних жителі дістали поранення різного ступеня тяжкості», – додають в ОВА.

Нагадаємо, ввечері у п’ятницю, 10 лютого, з 19:50 по 22:50 російські окупаційні війська атакували південь країни ударними безпілотниками-камікадзе типу «Shahed-136».

Додамо, у Херсонській області заборонили фото- та відеофіксацію, а також використання відеореєстраторів на цивільних автомобілях.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: