Війська росії вдарили по багатоповерхівці в Херсоні, поранено жінку

Читать на русском
Близько опівдня в п'ятницю, 10 лютого, ворожі війська завдали удару з артилерії по одній із багатоповерхівок у мікрорайоні Острів у Херсоні.

Близько опівдня в п'ятницю, 10 лютого, ворожі війська завдали удару з артилерії по одній із багатоповерхівок у мікрорайоні Острів у Херсоні. Внаслідок атака жінка отримала тяжкі поранення.

Про це повідомляє пресслужба Херсонської ОВА в телеграмі.

«Сьогодні близько опівдня ворог завдав удару по багатоповерхівці, в якій знаходилися мирні херсонці. Вибуховою хвилею та уламками снарядів у квартирах вибило вікна, також пошкоджено стіни та кілька балконів», - пише пресслужба.

Внаслідок удару осколкові поранення отримала жінка похилого віку. Постраждалу швидко доправили до лікарні. Зараз вона перебуває у тяжкому стані, лікарі борються за її життя.

Нагадаємо, у четвер, 9 лютого, російські війська знову обстріляли житлові квартали Херсона, на пошкодження зазнала цивільна інфраструктура міста.

Зазначимо також, 10 лютого російські війська знову завдали нового масованого удару по об'єктах критичної інфраструктури України. Сили ППО знищили 61 ракету із 71.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: