На Запоріжжі окупанти обстріляли понад 20 міст та сіл

Читать на русском
Російські окупанти минулої доби відкривали вогонь по районам 21 населеного пункту в Запорізькій області.

Російські окупанти минулої доби відкривали вогонь по районам 21 населеного пункту в Запорізькій області. Є руйнування.

Про це повідомили у Запорізькій ОВА у понеділок, 6 лютого, у Telegram.

Окупанти ведуть наступ на п'яти напрямках – зведення ГенштабуУ ході боїв за Бахмут відзначається повна відсутність координації та взаємодії між російськими військовими та вагнерівцями.

«За повідомленням ГУНП у Запорізькій області, за минулу добу окупанти обстріляли цивільну інфраструктуру у районі населених пунктів Гуляйполе, Щербаки, Затишшя, Малинівка, Темирівка, Преображенка, Приморське, Оріхів, Новоданилівка, Ольгівське, Мала Токмачка, Чарівне, Новоандріївка, Червоне, Білогір'я, Зелений Гай, Новоселівка, Кам'янське, Малі Щербаки, Степове, Павлівка», - йдеться у повідомленні.

За добу надійшло 10 повідомлень про руйнування будинків (квартир) громадян та об'єктів інфраструктури внаслідок обстрілу військовослужбовцями рф.

За даними ОВА, також ворог здійснив 193 обстріли позицій українських захисників, застосовуючи при цьому танкове озброєння, реактивну та ствольну артилерію вздовж усієї лінії зіткнення.

Нагадаємо, минулої доби російські військові 37 разів відкривали вогонь по Херсонській області. Чотири особи отримали поранення.

У Харкові розповіли про стан постраждалих після ракетного удару по центру міста.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: