Стало відоме ім'я українки, яка загинула під час теракту в Ізраїлі

Читать на русском
Українка, яка загинула в Ізраїлі, могла працювати сторожем. Українські дипломати заявили, що терор та насильство проти мирного населення та дітей неприпустимі.

У Єрусалимі двічі на добу лунала стрілянина. У першому випадку загинули щонайменше 8 людей, у другому – двоє. Серед загиблих є українка.

Під час одного із терактів загинула українка Ірина Корольова, повідомляє Time of Israel. Також видання, посилаючись на інші ЗМІ, зазначає, що жінка працювала сторожем.

«Ірина Корольова, громадянка України, стала шостою жертвою теракту минулої ночі в районі Неве-Яаків у Єрусалимі. Подробиць про її похорон поки не надходило», – йдеться у повідомленні.

Українка, яка загинула в Ізраїлі, могла працювати сторожем. Українські дипломати заявили, що терор та насильство проти мирного населення та дітей неприпустимі.
Ірина КорольоваTime of Israel

Ізраїль «рішуче, швидко і точно» відповість на вчинений палестинцем теракт поблизу синагоги в Єрусалимі.

Прем'єр-міністр Ізраїлю Беньямін Нетаньяху заявив, що Ізраїль "рішуче, швидко і точно" відповість на вчинений палестинцем теракт поблизу синагоги в Єрусалимі. Про це пише Reuters.

«Ми не прагнемо ескалації, але готові до будь-якого сценарію», – сказав Нетаньяху.

Він згодом сказав, що уряд вирішив збільшити кількість дозволів для цивільних на носіння зброї для захисту від вуличних нападів.

Нагадаємо, 27 січня стало відомо, що в Єрусалимі біля синагоги чоловік відкрив стрілянину по натовпу.

Вранці 28 січня підліток зі Східного Єрусалиму на ім'я Мухаммед Аліят відкрив вогонь по людях.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: