У Повітряних силах ЗСУ відреагували на нічні вибухи в Ірані

Читать на русском
Нічні події в Ірані демонструють наслідки політики керівництва країни - зокрема Тегеран продовжує підтримувати москву в її агресії, надаючи озброєння.

Нічні події в Ірані демонструють наслідки політики керівництва країни - зокрема Тегеран продовжує підтримувати москву в її агресії, надаючи озброєння.

Про це повідомив речник командування Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат в ефірі телемарафону.

В Ірані продовжують гриміти вибухи, удари можуть виявитися справою рук Ізраїлю – ЗМІПід ударами опинилися численні міста в Ірані - Тегеран, Ісфахан, Тебріз, Решт, Хой, Хамадан, Кередж, Маллард і багато інших

«Те, що відбувається в Ірані, можна лише назвати наслідками їхньої політики. Можливо, вони по-іншому спрямовуватимуть свою підтримку країнам-терористам і не допомагатимуть росії здійснювати свої злочини» - говорить Ігнат.

У свою чергу, він нагадав, що росія хоче отримувати від іранців те озброєння, яке у росіян у дефіциті, а саме: балістичні ракети і ударні безпілотники (такі, як Shahed та інші). Натомість Тегеран хоче отримати від москви літаки.

«Іран має певних ворогів у регіоні, тому сподіватимемося, що ця країна змінить свій політичний вектор на більш цивілізований», - зазначив Ігнат.

Пізнього вечора 28 січня стало відомо, що в Ірані сталися потужні вибухи на оборонному заводі в місті Ісфахан у центральній частині країни. Крім того, під ударом невідомих БПЛА опинилися інші військові та промислові об'єкти у мінімум п'яти містах.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: