За «титанічну роботу»: українці просять Зеленського призначити Тищенка послом у Таїланді

Читать на русском
На сайті президента з'явилася петиція з проханням призначити нардепа Тищенка послом до Таїланду.
Фото: УП

На сайті президента Володимира Зеленського зареєстровано петицію з проханням призначити нардепа Миколу Тищенка послом у Королівстві Таїланду.

Петиція з’явилася сьогодні, 27 січня. Для збору необхідних для розгляду 25 тисяч підписів є 90 днів.

«Зважаючи на те, що (згідно даних з відкритих джерел) у Королівстві Таїланд зараз перебуває близько 2000 українців, яких «забули від слова зовсім» і відсутність посла України у Таїланді, а також обсяг титанічної роботи, яку проводив і проводить особисто народний депутат Тищенко (причому один, без своєї родини) припускаю, що було б справедливо надати можливість народному депутату Тищенко нарешті возз'єднатися зі своєю сім'єю і особисто допомогти тим 2000 тисячам людей, яких держава кинула напризволяще під палючим сонцем Таїланду», – звернувся до президента автор петиції.

Нагадаємо, вчора із повідомлення українського посольства стало відомо, що Микола Тищенко відлетів до Таїланду. Там він «організовував зустріч із представниками української громади».

Сам депутат запевнив, що перебуває у Таїланді у відрядженні, «налагоджуючи на користь України відносини з державами Південно-Східної Азії».

При цьому голова парламенту Руслан Стефанчук заявив, що розпорядження про відрядження не підписував.

Тищенка виключили з фракції та партії «Слуга народу».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: