Лікарня під Краматорськом вчетверте потрапила під обстріл окупантів

Читать на русском
В Іванівці під Краматорськом на Донетчині російські війська вчетверте обстріляли лікарню з пацієнтами.

Донецька область знову зазнала масованого обстрілу. Зокрема, в Іванівці під Краматорськом російські війська вчетверте обстріляли лікарню з пацієнтами.

Про це повідомив голова Донецької ОВА Павло Кириленко у Telegram.

Росія запустила по Україні більше 30 ракет – ІгнатБлизько шести російських винищувачів Ту-95 випустили по Україні більше 30 ракет, повідомили у Повітряних силах ЗСУ.

У лікарні на час обстрілу було 20 пацієнтів, але ніхто не постраждав.

«Вчетверте з повномасштабного вторгнення росіяни обстріляли лікарню в Іванівці під Краматорськом – у ній було 20 пацієнтів, ніхто не постраждав», – написав Кириленко.

Крім того, Кириленко повідомив про пошкодження 17 будинків у Вугледарі, та восьми – у Богоявленці, а також про обстріл Авдіївки, Слов'янська, Покровська, Пречистівки, Новоукраїнки Курахового, Дачного, Бахмута, Парасковіївки, Васюївки, Нікофорівки, Іванопілля та ок.

«На Горлівському напрямку 1 особа загинула та 1 поранена в Бахмуті. У Парасковіївці поранено 4 особи, пошкоджено 6 будинків, у Васюківці 4 будинки, у Никифорівці - ще 1. Під обстріл потрапили околиці Часовоярської громади та Іванопілля Костянтинівської громади», – написав він.

Нагадаємо, минулої доби російські військові 36 разів обстріляли територію Херсонської області, загинули двоє людей.

Сьогодні вночі росіяни вдарили по підприємству на Дніпропетровщині.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: