На Харківщині внаслідок ворожих обстрілів поранено 2 особи

Читать на русском
Російські війська сьогодні вранці знову обстріляли Куп'янськ. Також за добу ворог атакував інші населені пункти області.

Російські окупаційні війська сьогодні вранці знову обстріляли Куп'янськ. Також за добу ворог атакував інші населені пункти області.

Про це повідомив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов.

Війська рф вдарили ракетами С-300 по передмісті ХарковаРосійські окупанти минулої доби продовжували обстріли населених пунктів Харківської області.

«Сьогодні о 7 годині ранку окупанти вкотре обстріляли Куп'янськ. Там горить приватний будинок та магазин. Попередньо – без постраждалих. На місці працюють екстрені служби», - написав Синегубов.

За його словами, за минулу добу на Слобожанському напрямку ворожих обстрілів зазнали райони населених пунктів Гатище, Вовчанськ, Вовчанські Хутори, Бударки та Дворічна.

На Куп’янському напрямку противник обстріляв Вільшанку, Синьківку, Іванівку, Котлярівку і Табаївку.

«У Вовчанську Чугуївського району ворожі снаряди впали на територію фізично-оздоровчого комплексу. Пошкоджено ангари. У смт Куп'янськ-Вузловий внаслідок обстрілу пошкоджено два приватних домоволодіння, господарчі споруди і газогін. У смт Дворічна зруйновано дах господарчої будівлі та вибиті вікна у приватному будинку. Близько 11:00 у селі Липці внаслідок артобстрілу поранення отримали двоє людей. Обоє госпіталізовані у середньому стані», - написав Синєгубов.

Нагадаємо, напередодні окупанти також ударили по Куп'янську. Крім того, ворог обстріляв село Липці на Харківщині.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: