Війська рф масово обстріляли Куп'янськ, сталися пожежі

Читать на русском
Окупанти обстріляли три райони Харківщини. У Куп'янську спалахнули пожежі, у Вовчанську поранено мирного мешканця.

Російські окупанти за добу вели масований обстріл прикордонних населених пунктів у трьох районах Харківської області.

Про це повідомив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов у Telegram.

Окупанти за добу втратили 690 людей, два літаки та чотири вертольотиЗа останню добу росіяни втратили 690 осіб особового складу, два танки, вісім ББМ, дві артилерійські системи, РСЗВ, два Су-25, чотири вертольоти Ка-52.

Сьогодні вранці ворог знову обстріляв Куп'янськ. Є влучання у житлові будинки, сталися масштабні пожежі. Інформацію про масштаби руйнувань та постраждалих наразі уточнюють.

Окрім цього, минулої доби окупанти масово обстрілювали прикордонні населені пункти у Куп'янському, Чугуївському та Харківському районах.

Зокрема, у Вовчанську Чугуївського району внаслідок артобстрілів пошкоджено житлові будинки, об'єкти цивільної промисловості та інфраструктурні об'єкти. Повідомляється, що також було поранено 52-річного чоловіка, його госпіталізовано у стані середньої тяжкості.

Також у селі Вовчанські Хутори ракетним обстрілом зруйновано навчальний заклад та будинок культури. У Гатищах Чугуївського району пошкоджено об'єкти цивільної промисловості, сталися пожежі.

Нагадаємо, російські війська обстріляли Часів Яр у Донецькій області, внаслідок чого одна людина загинула та двоє поранено.

Також ворог знову бив по Сумщині.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: