Війська рф вкотре атакували із мінометів Сумську та Чернігівську області

Читать на русском
У вівторок, 24 січня, ворожі війська після обіду завдали чергових ударів по прикордонним населеним пунктам Чернігівської та Сумської областей.

У вівторок, 24 січня, ворожі війська після обіду завдали чергових ударів по прикордонним населеним пунктам Чернігівської та Сумської областей, використавши для цього міномети та артилерію.

Про це повідомляє оперативне командування «Північ» у телеграмі.

За інформацією військових, з 12:50 до 13:16 у районі населеного пункту Вулиця зафіксовано 12 влучань, ймовірно, із міномету 120-міліметрового калібру. З 13:35 до 14:05 у районі Миколаївки сталося 12 влучань, ймовірно, із самохідних артилерійських установок ворога.

З 13:10 до 14:35 у районі населеного пункту Михальчина Слобода влучили 12 ворожих снарядів, ймовірно, зі ствольної артилерії.

З 15:45 до 15:50 зафіксовано п'ять влучань, ймовірно, із міномету 120-міліметрового калібру в районі Малушиного. З 16:20 до 16:35 у районі цього самого населеного пункту сталося ще 14 влучань, ймовірно, із такої самої ж зброї.

Втрат серед особового складу та техніки, за даними ОК «Північ», немає. Про втрати серед місцевого населення чи пошкодження цивільної інфраструктури інформація не надходила.

Нагадаємо, за інформацією Генштабу ЗСУ, бійцям вдалося відбити наступ російських окупантів у Донецькій області та завдали ударів по позиціях зенітно-ракетних комплексів ворога.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: