Рф продовжує обстріли Харківщини: був «приліт» в пансіонат та амбулаторію

Читать на русском
Російські окупанти продовжують обстрілювати прикордонні населені пункти Куп'янського, Харківського та Чугуївського районів.

Російські окупанти продовжують обстрілювати прикордонні населені пункти Куп'янського, Харківського та Чугуївського районів Харківської області.

Про це повідомив голова обласної військової адміністрації Олег Синєгубов у четвер, 19 січня.

Збільшення обстрілів на фронті та авіакатастофа в Броварах: про що говорив Зеленський у зверненніУ Броварах майже дев’ять годин тривала рятувальна операція на місці катастрофи вертольота ДСНС. До гасіння пожежі, пошуку, порятунку поранених, до першочергових слідчих дій були залучені сотні людей.

За його словами, за минулу добу під ворожим артилерійським та мінометним вогнем перебували Куп'янськ, Дворічна, Вовчанськ, Красне, Кам'янка, Чавунівка, Табаївка, а також інші населені пункти області.

У Куп'янську внаслідок обстрілів пошкоджено житловий будинок та приватне підприємство. У смт Дворічна Куп'янського району пошкоджено приватний будинок, горіли господарські будівлі.

У Вовчанську Чугуївського району ворог обстріляв два двоповерхові багатоквартирні будинки: вибито вікна та зруйновано дах. Є попадання до амбулаторії.

У смт Вільча через обстріл окупантів пошкоджено п'ять приватних будинків. Був «приліт» у Вовчанський геріатричний пансіонат, пошкоджено вікна корпусу. Також зафіксовано влучення.

Нагадаємо, війська рф напередодні рекордну кількість разів обстріляли Запорізьку область.

Тим часом втрати окупаційної армії перевищили 118 тисяч військових.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: