Запорізьку область обстріляли рекордну кількість разів: понад 170 ворожих ударів

Читать на русском
Минулої доби Запорізька область пережила рекордний обстріл – російські окупанти вдарили по регіону 171 раз.

Минулої доби Запорізька область пережила рекордний обстріл – російські окупанти вдарили по регіону 171 раз. Одна людина поранена.

Про це повідомив голова Запорізької ОВА Олександр Старух у Telegram.

Ракетний удар рф по Запоріжжю: кількість поранених уточнилиВнаслідок ворожого нічного обстрілу Запоріжжя отримали осколкові поранення п'ятеро людей, серед яких двоє дітей.

«Продовжуємо захищати наш регіон від ворожої навали. Потуги загарбника стати господарем чужої землі невдалі, хоча інтенсивність ворожого вогню продовжує зростати. Минулої доби ми пережили рекордний 171 обстріл, додалося ще 22 повідомлення про руйнування будинків та квартир мирних людей в результаті потраплянь снарядів та ракет», - йдеться в повідомленні.

Загалом протягом доби обстріляли 26 населених пунктів на вільних від ворога територіях області.

«Найбільше страждають, як і раніше, громади на лінії вогню - знову Степногірськ, Оріхів та Гуляйполе палають. З самого ранку обстрілів зазнає Таврійська громада. Ворожа артилерія та Гради несуть руйнування і не дають спокою. Наразі є одна поранена людина у Гуляйполі. Крім того, порушуючи всі правила ведення війни, ворог застосовує запалювальні боєприпаси. Але ставка держави-терориста залякати мирне населення зазнає невдач», - написав Старух.

Нагадаємо, війська рф також не припиняють обстрілювати Херсонщину.

Загальні втрати окупаційної армії з початку вторгнення сягнули 117 770 осіб.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: