На Луганщині окупанти погрожують батькам за відмову вчити дітей за програмою рф

Читать на русском
У Новопскові на Луганщині російські окупанти погрожують позбавленням батьківських прав за відмову відпускати дитину до школи.
ілюстративне фото

У Новопскові на Луганщині російські окупанти загрожують позбавленням батьківських прав за відмову відпускати дитину до школи.

Про це повідомили у Луганській ОВА у четвер, 19 січня, у Telegram.

Окупанти вивезли до рф 300 дітей з Донеччини та Луганщини через «серйозні травми»Російські загарбники вивезли до Москви близько 300 дітей з Луганської області під приводом лікування.

«На окупованій частині Луганської області продовжуються заходи, спрямовані на примусову «любов до батьківщини». Жителі Новопсковської громади скаржаться на погрози з боку росіян за відмову відпускати дитину до школи», - йдеться у повідомленні.

За даними ОВА, якщо «колаборанти дізнаються, що хлопець чи дівчина не бере участі в навчальному процесі за програмою росії, додому відразу приїжджають представники окупантів і загрожують позбавленням батьківських прав».

Нагадаємо, раніше голова Луганської ОВА Сергій Гайдай повідомив, що війська рф закривають міста на Луганщині на в'їзд та виїзд.

Також повідомлялося, що на тимчасово захоплених територіях Луганської області росіяни проводять рейди щодо вилучення з обігу гривні.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: